MAX -20%

LITE OUTRUN

 

Esti pregatit sa ataci partiile atat de puternic incat sa te intorci in anii ’80? Timpuri mai simple, in care tot ce conta erau scorurile mari si parul lung. Acest design inspirat din perioada retro synth-wave este pregatit sa fie alaturi de tine in experientele tale de snowboarding la apus.
Designul Outrun a fost dus la nivelul superior, acum prezentand un minutios detaliu neon inspirat din anii ’80, incluzand celebrul T-Rex Outrun, pentru ca de ce nu?!

LITE

Seria de casti LITE a fost construita pentur cei care traiesc pentru sport. Pentru riderii care sunt primii la deschiderea telescaunului si ultimii care pleaca de pe partie, de la park-uri la partii, backcountry si mai mult, casca LITE cu profil redus ofera performanta cu efort minim astfel incat tu sa te poti concentra pe dezvoltarea maiestriei tale si pe dominarea muntilor. Aceasta este mai mult decat o vacanta, este o vocatie alimentata de pasiunea si de dragostea pentru aceasta viata. Niciun traseu nu este interzis, nicio zapada de powder nu este prea adanca, noi traim pentru a explora, pentru a provoca normele si pentru a redefini ceea ce este uman posibil. Noi nu suntem aici pentru a lua parte...suntem aici pentru a lua cu asalt! Proiectata dupa ani intregi in care cei din echipa Ruroc au primit pareri de la rideri profesionisti (incluzandu-l si pe insusi “Regele schiului”, Tanner Hall), dar construita pentru riderul de zi cu zi, casca LITE se integreaza perfect cu ochelarii LITE, oferind un camp vizual extrem pentru ca tu sa vezi mai mult din munte si sa te bucuri de peisajele pentru care traim cu toii. Proiectate cu inovativul sistem de lentile cu prindere magnetica Magloc, schimbarea acestor lentile astfel incat sa se potriveasca cu conditiile meteorologice nu putea fi mai rapida si mai usoara.

în stoc
SKU
LITE OUTRUN
Pret special 560,00 RON Pret standard 700,00 RON
 
Mai multe informatii
On Sale Nu