RG1-DX DISARRAY 2021/2022

Specificatii tehnice


- carcasa rezistena și usoara din ABS
- captuseala Rheon® ce are proprietatea de a absorbi impactul
- certificare de siguranta conform standardelor ASTM F 2040 / EN1077A
- curea cu prindere magnetica Fidlock® in zona barbiei
- dispozitiv Recco® integrat in casca ce faciliteaza salvarea in cazul unei avalanse
- protectie integrala a fetei (full-face)
- cozoroc aerodinamic detasabil
- ochelari ale caror lentile au prindere magnetica perfect integrati in casca
- masca detasabila in zona maxilarului. Incasabila. Rezistenta la impact testata la temperaturi de -20°C
- lentile cu prindere magentica ce sunt foarte usor de schimbat
- lentile tratate antiaburire
- camp vizual generos
- sistem de ventilare RAID®
- lentile cu prindere magnetica sigilate pentru a nu permite patrunderea apei in interior
- compatibile cu sistemul audio ShockPods™ care se conecteaza prin bluetooth

Toti ochelarii Magloc se livrează cu o lentilă fumurie S3, pentru soare, soare cu nori. Opțional, poți achiziționa alte lentile pentru toate tipurile de vreme, alegând din 16 culori diferite de lentile pentru a-ti personaliza ochelarii.

Sistemul audio ShockPods™ ce se poate conecta prin bluetooth si care poate fi integrat in interiorul castii este disponibil pentru a fi achizitionat separat.

în stoc
SKU
RG1-DX DISARRAY 2021/2022
1.750,00 RON
 

Imbratiseaza dezordinea si revolta-te impotriva sistemului alaturi de casca Disarray RG1-DX. Acest model incearca sa surprinda esenta a ceea ce inseamna sa fii rebel impotriva status-quo-ului, avand motive haotice de graffiti al caror contur este alb pentru a contrasta cu fundalul negru, mat. Aceasta casca este construita pentru a te duce acolo unde vrei sa fii, indiferent daca ai voie sa fii acolo sau nu. Diferentiaza-te de multime si nu accepta „nu” drept raspuns purtand casca Disarray RG1-DX.

Casca full-face pentru sporturi de iarna (RG1-DX) este cea care a schimbat destinul brandului Ruroc. Este primul produs care a reusit sa atraga atentia publicului asupra brandului si este cel care a schimbat industria sporturilor de iarna pentru totdeauna. Acum nu mai esti nevoit sa porti casti full-face de ski si snowboard doar de dragul modei pentru a obtine protectia full-face si infatisarea pe care ti le doresti. Disarray aproape ca este un tribut fata de acest ideal, de a te diferentia de multime si de a nu accepta ceea ce masele de oameni iti spun ca ar fi singura cale de a fi. Aceasta casca nu accepta niciun compromis, incluzand o pereche de ochelari integrata perfect si ale caror lentile au prindere magnetica si pot fi schimbate foarte usor. Ochelarii Magloc ofera un camp vizual incredibil de generos, permitandu-ti sa cercetezi imprejurimile si sa vezi mai bine, iar cele 16 tipuri diferite de lentile care sunt disponibile in gama iti permit sa iti personalizezi casca asa cum vrei sau, pur si simplu, sa te adaptezi la conditiile schimbatoare intr-o secunda.

Designul full-face contine o masca modulara si detasabila. Aceasta nu a fost adaugata fara sens, mastile castilor Ruroc au o rezistenta la impact testata la -20°C, acest lucru insemnand ca sunt construite pentru a lua lovituri intocmai ca restul castii. Alaturi de o captuseala Rheon care distribuie uniform forta si energia unui impact de-a lungul materialului dens al stratului interior, nivelul de absorbtie al impactului este unul suprem. Cel mai bun lucru? Captuseala Rheon absoarbe si transpiratia, mentinandu-ti capul cald si uscat, indiferent de conditiile meteorologice.

Fie ca vrei sa pastrezi legatura cu prietenii sau cu familia in timp ce te dai sau, pur si simplu, sa asculti piesa preferata de la Wu-Tang in timp ce esti in snowpark, pot sa iti transformi casca Disarray intr-o casca integral functionala prin Bluetooth cu ajutorul sistemului audio optional ShockPods care se poate conecta prin Bluetooth. Conceput special pentru a putea fi integrat perfect in casca RG1-DX si necesitand o instalare fara efort, tu vei beneficia de un sistem audio care se poate incarca prin USB si care are microfon integrat si posibilitatea de a folosi functia de asistent vocal (Siri). Vrei sa iti gestionezi muzica, volumul si apelurile in maniera traditionala? Nu iti face griji, sistemul ShockPods este, de asemenea, dotat cu patru butoane tactile care sunt usor de utilizat chiar si atunci cand ai manusile puse, astfel ca nu vei mai fi nevoit niciodata sa incerci sa iti pescuiesti telefonul din buzunar pentru a putea raspunde la telefon.


Mai multe informatii
On Sale Nu