MAX -20%

THE LOKI [LEGENDARY] 2020/2021

CASCĂ PENTRU SKI ȘI SNOWBOARD RUROC RG1-DX LOKI – 2020 / 2021

Legendarul Loki. Zeul maleficului. Maestru al deziluziei. Pătrunde pe tărâmul sporturilor de iarnă și cucerește pârtiile lăsându-l pe Loki să fie asul tău din mânecă. Carcasa este construită din ABS ultra ușor și extrem de durabil. Te poți bucura de o ajustabilitate excelentă a căștii atât atunci când alegi să o utilizezi full-face, cât și atunci când te dai cu ea open-face. Fii cu un pas înaintea oricărui potențial pericol alături de sistemul RAID care împiedică apariția aburirii ochelarilor.
Loki este prima Ediție Legendară pe care Ruroc a creat-o vreodată.
ASTM F 2040 / EN1077A (Certificată pentru sporturi de iarnă)
Este compatibilă cu sistemul audio ShockPods.

 

în stoc
SKU
THE LOKI [LEGENDARY] 2020/2021
Pret special 1.432,00 RON Pret standard 1.790,00 RON
 

IA ÎN SERIOS PROTECȚIA TA ALĂTURI DE CEA MAI PERFORMANTĂ TEHNOLOGIE DIN INDUSTRIE

PROTECȚIA REPROIECTATĂ

INTRODUCEM RG1-DX SHOCKPODS: NOUA GENERAȚIE DE SISTEM AUDIO INTEGRAT ÎN CASCĂ

RECONCEPUT. RECREAT. REDENUMIT.

ShockPods revoluționează experiența audio a căștilor RG1-DX, din interior spre exterior...la propriu! Cu dispozitivul ShockPods amplasat în orificiul lateral al căștii, muzica este (direct) în urechile tale. Îmbunătățirile funcționale includ un buton cu o configurare tactilă și foarte ușor de utilizat, o instalare mult mai simplă și un sunet mult mai clar și mult mai puternic.

ATENTIE! Sistemul audio Shockpods nu este inclus standard in casca, ci este un accesoriu ce poate fi integrat in casca, insa este disponibil extra si poate fi comandat accesand urmatorul link: https://ruroc.ro/sistem-audio-shockpods-bluetooth

SISTEMUL DE VENTILARE RAID: SPECIAL CONCEPUT ÎMPOTRIVA ABURIRII OCHELARILOR ȘI PENTRU A PERMITE O RESPIRAȚIE NATURALĂ

CLARITATE VIZUALĂ ÎN ORICE MOMENT

Cu ajutorul sistemului nostru patentat RAID (Rapid Air Intake Diffusion) tu vezi clar fiecare linie a orizontului înainte ca prietenul tău să o facă. Asta în cazul în care prietenul tău nu poartă și el ochelari RG1-DX. Fiecare pereche de ochelari are integrate mici canale ce redirecționează aerul rece prin lentile, apoi ajunge în interiorul căștii, acesta fiind ulterior eliberat atât prin orificiile din partea superioară a căștii, cât și prin orificiile amplasate în partea din spate a căștii. Tot acest proces are drept efect lipsa aburirii ochelarilor și permiterea unei respirații naturale în orice moment.

PROTECȚIE INTEGRALĂ A FEȚEI (FULL-FACE)

SIGURANȚĂ CERTIFICATĂ PÂNĂ LA O TEMPERATURĂ DE -20ºC

Indiferent dacă încerci să te ferești de copaci în zborul tău halucinant prin zonele de backcountry sau dacă te bucuri de experiențe extraordinare de free-riding alături de prietenii tăi...masca (face-mask) căștilor RG1-DX reprezintă protecția supremă împotriva impactului și a elementelor din mediul înconjurător! Probată și testată pentru a i se dovedi siguranța la o temperatură de -20 de grade celsius, această mască va rămâne perfect intactă alături de tine în cele mai extreme situații. Poart-o și pentru un confort termic sporit. Sau doar pentru a-ți proteja fața atunci când condițiile din exterior sunt intense!

MAGLOC: CEA MAI SIMPLĂ ȘI CEA MAI SIGURĂ CONEXIUNE A LENTILELOR DIN LUME

MAGLOC PERMITE O SCHIMBARE ULTRA RAPIDĂ ȘI ULTRA UȘOARĂ A LENTILELOR.

Magloc facilitează o securizare etanșă și de încredere a lentilelor ochelarilor, astfel că nu există riscul ca tu să îți pierzi cumva lentiele în timp ce te bucuri din plin de o săritură spectaculoasă! Cu ajutorul a șase mici magneți poziționați de-a lungul ramei ochelarilor care se potrivesc perfect cu magneții amplasați pe fiecare lentilă, poți să ai certitudinea că lentiele ochelarilor tăi vor rămâne la locul lor, bucurându-te totodată și de avantajele unui sistem de prindere deosebit de subtil și de facil.

 

RECCO: TEHNOLIGA PENTRU SALVARE ÎN CAZUL UNEI AVALANȘE

FII ÎN SIGURANȚĂ. FII UȘOR DE GĂSIT.

Recco este un dispozitiv pe care trebuie neapărat să îl ai alături de tine, dar pe care sperăm să nu ai nevoie să îl folosești niciodată! Toate căștile RG1-DX au un mecanism RECCO amplasat în interiorul căștii. Rolul acestuia este de a trimite semnale pentru a crește șansele ca tu să fii găsit în cazul în care te pierzi vreodată prin munți sau în cazul în care rămâi blocat sub zăpadă în urma unei avalanșe. Așa cum am mai spus, aceasta este ultima caracteristică a căștilor pe care vrem ca tu să o utilizezi vreodată...dar este acolo pentru orice eventualitate!

RHEON: LINERUL CE PREIA IMPACTUL PENTRU A-ȚI ASIGURA O PROTECȚIE SPORITĂ

 

Fiecare cască RG1-DX este prevăzută în interior cu un liner Rheon care protejează împotriva impactului! Dezvoltat de către oamenii de știință din cadrul Imperial College London, linerul Rheon este realizat dintr-un lichid non-Newtonian care are proprietatea de a se întări sub acțiunea forțelor unui impact, reducând semnificativ șansele apariției unei comoții cerebrale sau a unor contuzii la nivelul creierului. O caracteristică ultra inteligentă care știe să aibă grijă de tine.

Mai multe informatii
On Sale Nu
Am gasit alte produse care v-ar placea!