TERMENI SI CONDITII – PRECOMANDA ATLAS 3.0

PREAMBUL:

                Gama de casti Ruroc ATLAS 3.0 este in faza de pregatire a productiei modelelor aferente.

                In aceasta perioada Ruroc isi da tot interesul pentru a reusi producatia si livrarile acestor modele intr-un timp cat mai scurt. Totusi, conjunctura actuala cauzata de Pandemia Covid-19 precum si alte cauze independente de managementul producatorului sau al distribuitorului pot duce disfunctionalitati in procesul de productie si / sau livrare. De aceea, pentru a diminua eventualele neplaceri cauzate de livrarea partiala sau nelivrare unor modele / marimi gasiti mai jos termenii si conditiile care stau la baza procesului de livrare a gamei de casti moto Ruroc ATLAS 3.0         

Termen de livrare estimat: August 2021.

Termeni si conditii:

Pas 1: Plasare precomanda (incepand cu data de 26.03.2021) conform conditiilor de livrare si plata mentionate pe magazinul online www.ruroc.ro

Pas 2: Confirmarea comenzii cu sau fara plata unui avans minim de 500 de Lei, cu termen de plata de pana in 31 Mai 2021. Plata avansului ofera prioritatea la livrare in cazul unor stocuri disponibile limitate.

Pas 3: Dupa ce produsele ajung in Romania, in cazul stocurilor limitate, acestea vor fi livrate in urmatoarea ordine:

           Comenzile achitate integral in avans, cronologic in functie de data incasarii avansului

           ** Comenzile achitate partial prin plata avansului de minim 500 de Lei, cronologic in functie de data incasarii avansului.

           *** Restul comenzilor fara avans in functie de data plasarii acestora.

IMPORTANT:

In cazul in care vom fi in imposibilitatea de a livra produsele din motive cauzate conjunctural de Pandemia de Covid-19 sau alte motive, toate avansurile incasate vor fi restituite imediat! Aceasta situatie va fi comunicata imediat tuturor persoanelor care au lansat precomenzi pana in acel moment.