RG1-DX

Toate castile au o compozitie exterioara protectoare ABS, un sistem intern de absorbtie a energiei la impact si un liner detasabil din neopren cu un nano-strat antibacterian HeiQ™.

Fiecare casca dispune de o masca rezistenta la impact, care se prinde eficient cu ajutorul unor cleme, si de un neck-liner confortabil, complet detasabil, creat din 3 straturi de spuma cu densitate scazuta, plus acelasi nano-strat de argint, antibacterian . Castile se livreaza cu un saculet creat dintr-un material care o protejeaza impotriva zgarieturilor.

Noua inovatie RUROC  din 2016 este sistemul universal al clemelor cu arc, compatibil cu toate marimile de casti produse de la 1 septembrie 2016*. Indiferent de conditiile meteo sau de grosimea manusilor, aceste cleme nu te vor dezamagi. Cand auzi sunetul “ping” in interiorul castii, vei sti ca sistemul este bine cuplat.

*Noile cleme se pot atasa si la castile produse inainte de septembrie 2016, insa cu ceva mai mult efort!

Fiecare casca RUROC lansata dupa 1 septembrie 2016 permite integrarea noului sistem Shockwave Bluetooth Audio – Tune Into The Mountain. Go Faster With Sound™, cel mai cool sistem audio integrat intr-o casca, special creat pentru a fi folosit pe munte. Sistemul, rezistent la socuri si la apa se monteaza usor, cu ajutorul unor cleme si iti permite (unde sunt butoanele si ce functii au) controlul apelurilor, volumului si al player-ului muzical. Este compatibil prin bluetooth cu iOS si Android, iar bateria reincarcabila prin micro-USB tine pana la 8 ore!

casca-ruroc-ski-snowboard-4Sistemul RAID™. Casca, masca si ochelarii se integreaza perfect si formeaza un sigiliu ce conecteaza canalele de ventilatie din interiorul ochelarilor si castii.  Vacuumul care se creeaza absoarbe aburul si condesnul din ochelari. Rezultatul? O vedere perfecta atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea!

Nimic nu este mai eficient impotriva aburirii decat sistemul RAID™! Patentat de Ruroc, sistemul compus din 3 piese este creat sa actioneze ca un sigiliu, astfel incat fluxul de aer circula exclusiv prin canalele de ventilatie. Ochelarii exercita cantitatea perfecta de presiune asupra fetei, presiune care este apoi preluata de marginea mastii. Masca este conceputa astfel incat blocheaza accesul respiratiei in interiorul ochelarilor si totodata atrage inauntru aerul rece prin canalele de ventilatie. Astfel, aburirea ochelarilor nu se produce niciodata.

casca-ruroc-ski-snowboard-5Modelele de casti full-face RG-1 sunt echipate cu ochelarii HG2, cu vizibilitate periferica de 180°, imbunatatia fata de modele originale anterioare. Modelele de casti full-face RG1-X si RG1-DX sunt echipate cu ochelari MagLoc™, primii ochelari din lume ventilati complet cu lentile magnetice.

Dupa nenumarate teste cu ochelarii cu lentile magnetice de pe piata, RUROC a reusit sa creeze cei mai buni ochelari magnetici din lume – MagLoc™, cu un sistem sigur si rapid de interschimbare a lentilelor, securizate in plus cu 2 cleme laterale. De acum incolo nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei pierde lentilele la fiecare cazatura!

RUROC nu se joaca cand vine vorba de claritatea vizibilitatii riderilor. In plus fata de inovatorul sistem anti-aburire RAID™, toate lentilele folosite la ochelarii castilor RUROC au un strat intens protector anti-aburire, eficient chiar si la respiratie directa.

Modele RG1-X si RG1-DX dispun de un vizor care le confera un design de invidiat. Nu doar ca arata foarte bine, dar X-Visor este si un element functional, avand integrat in partea frontala a castii un suport de prindere pentru action camera ta preferata.

casca-ruroc-ski-snowboard-7

Toate castile RUROC au certificarile [ASTM F2040 (ski) + EN1077A (ski)] si EN1078 (bicycle helmets, skateboard and roller skate helmets) astfel ca pot fi folosite pe parcursul intregului an. Incepand din acest an RUROC a creat casti aprobate FIS pentru cei care vor sa participe la competitii.

Sporturile extreme de iarna nu sunt pentru cei slabi de inima, iar tu ai acum oportunitatea de a te alatura celor mai infocati rideri din lume, de a face parte din #ArmataRuroc. Ia-ti casca RUROC preferata si pune-o la incercare!