ATLAS 3.0/4.0 PINLOCK PROTECTINT

 

Fii pregatit, indiferent de vremea de afara alaturi de insertia pentru viziere Pinlock Protectint creata pentru casca de motocicleta Atlas 3.0. Combinand tehnologia premium Pinlock ce ofera rezistenta impotriva aburirii cu un invelis specializat care se adapteaza si reactioneaza la cantitatea de lumina UV prezenta, rezultatul este o vedere optima in toate conditiile.
S-au dus zilele cand trebuia sa aduci cu tine o viziera de schimb pentru urmatoarea ta calatorie; cu o nuanta care se adapteaza de la transparent la foarte inchis (fumuriu), perfect acordata la cantitatea de lumina UV prezenta, acest fapt inseamna ca, pur si simplu, nu este nevoie sa faci nicio ajustare in timp ce conduci. Nuanta insertiei Pinlock se adapteaza in acelasi ritm in care o face si ochiul uman, pentru a preveni orice pierdere a perspectivei sau a detaliilor (gandeste-te cum este atunci cand te intorci in interior dupa ce ai stat in soarele puternic), oferindu-ti siguranta si vizibilitate.
Pinlock creeaza solutii de rezistenta la aburire pentru conducatorii de motociclete din toata lumea. Imbunatatita cu puternice proprietati de rezistenta la aburire, insertia Pinlock Protectint prezinta o rezistenta sporita la umezeala, permitand riderilor sa vada mai clar pentru mai mult timp, indiferent de conditiile meteorologice.
Insertia utilizeaza o sigilare din silicon pentru a crea un sistem de scut dublu intre viziera castii si insertie. Astfel, se creeaza un mediu similar celui al ferestrelor cu geam dublu; unde aerul izolator dintre viziere stabilizeaza diferentele dintre temperatura din exterior si cea din interiorul castii, impiedicand, in schimb, aburirea.
Insertia insasi este construita dintr-un plastic ce absoarbe umezeala, asigurand faptul ca interiorul vizierei tale ramane cat de uscat posibil pentru mai mult timp, permitandu-ti sa ai o vizibilitate clara si continua.

în stoc
SKU
ATLAS PINLOCK PROTECTINT
450,00 RON
 
Mai multe informatii
On Sale Nu
Marime_Atlas_3.0 XS (53-54cm)