MAX -20%

ATLAS 3.0 DIABLO AZUL

Specificații tehnologice

-carcasă din fibră de carbon T300 utilizată în industria aerospațială
-greutatea căștii: 1.4 – 1.6 kg (+/-50 g)
-certificare de siguranță ECE 22:05 DOT FMVSS218
-liner de confort premium și căptușeală premium în zona obrajilor
-vizieră simplificată și cu o formă aerodinamică fără părțile de acoperire laterale și un mecanism al vizierei simplificat
-4 poziții ale vizierei, incluzând acum și o poziție ușor deschisă ce permite eliberarea umezelii ce s-ar putea produce în interiorul căștii
-un nou sistem de blocare a vizierei, perfect integrat fără a avea un impact asupra sigilării vizierei
-unul dintre cele mai generoase câmpuri vizuale existente pe piața de profil
-un mecanism de sigilare reproiectat pentru a minimiza la maxim pătrunderea apei sau a vântului în interiorul căștii
-curea de prindere în zona bărbiei ușor de utilizat, având prindere magnetică Fidlock®
-căptușeală în zona obrajilor ce se poate înlătura ușor în caz de urgență
-o construcție a vizierei ce permite inserarea vizierei anti-aburire Pinlock®
-compatibilitate cu sistemul audio Shockwave™ ce poate fi montat în interiorul căștii și care poate fi activat prin conexiune Bluetooth

Unul dintre cele mai reprezentative designuri capătă o înfățișare nouă. Vă prezentăm modelul Diablo Azul; înzestrat cu impresionanta energie a designului El Diablo, dar dusă la nivelul 11. Acest design a fost descoperit de câțiva fani cu ochi de șoim în fundalul unui videoclip de teaser, iar reacțiile au fost copleșitoare. Ne-am gândit să îl integrăm în colecția Atlas 3.0 Legendele Se Întorc deoarece știm că va deveni cu siguranță un model emblematic. Cu detalii demonice, feroce în nuanțe vibrante de albastru ce contrastează cu negrul mat al carcasei. Diablo Azul este istorie în devenire.

Ruroc a schimbat complet jocul atunci când a introdus seria Atlas de căști full-face pentru motociclete. 3.0 este cea mai avansată și completă gamă până în prezent. V-am asculat pe voi, oamenii noștri de bază, și am crescut câmpul vizual, acesta fiind în prezent unul dintre cele mai generoase din industrie. De asemenea, am reproiectat sigilarea vizierei; pentru a minimiza pătrunderea apei și a vântului atunci când casca este utilizată în condiții de umiditate.

Confortul este rege pentru căștile din seria Atlas 3.0. Cu o căptușeală în zona obrajilor reconcepută pentru a oferi o așezare mai confortabilă și mai sigură pentru cea mai largă gamă de forme ale scalpului și ale feței. Această căptușeală include și elemente ce pot fi eliberate în caz de urgență pentru a permite scoaterea în siguranță a căștii în cazul nefavorabil al unui accident.

Poți să duci casca ta Atlas 3.0 la nivelul următor cu ajutorul accesoriilor noastre special concepute pentru a fi compatibile cu ultima generație de căști. Pur și simplu îți transformi casca ta Atlas într-o cască de motocicletă cu Bluetooth cu ajutorul inserțiilor audio Shockwave compatibile prin Bluetooth (acestea se achiziționează separat). Aceste inserții sunt ușor de instalat, cu un microfon integrat și discret, boxe delicate cu drivere de 40 mm pentru un sunet de bass profund și puternic. Inserțiile Shockwave au, de asemenea, un timp de funcționare de 8 ore datorită unei baterii reîncărcabile prin USB, permițându-ți să îți asculți muzica preferată pe distanțe mai lungi.

Vrei să îți personalizezi casca Diablo Azul? Îți oferim 7 variante cromatice adiționale de viziere care sunt foarte ușor de schimbat pentru a ne asigura că fiecare o va găsi pe cea care i se potrivește. Casca ta vine cu o vizieră transparentă pentru a fi utilizată pe șosea, și cu o vizieră fumurie ce este recomandat a fi folosită exclusiv pe circuite. Toate vizierele noastre sunt compatibile cu inserțiile Pinlock care se instalează foarte ușor pentru a-ți oferi protecție anti-aburire.

Sistemul audio Shockwave™ ce este compatibil prin bluetooth și care poate fi integrat în interiorul căștii și vizierele anti-aburire Pinlock sunt disponibile pentru a fi achiziționate separat.

*Comandă acum o cască Atlas 3.0 și te vei bucura de un cadou în valoare de până la 250 LEI! Acesta conține următoarele: 

1. ATLAS/BERSERKER VENT PLUGS 

2. ATLAS PINLOCK 70 INSERT

**promoție valabilă în limita stocului disponibil

în stoc
SKU
ATLAS 3.0 DIABLO AZUL
Pret special 1.999,00 RON Pret standard 2.500,00 RON
 Mai multe informatii
On Sale Nu
Marime M/L (57cm-59cm)