MAX -5%

ATLAS 4.0 CORE

Castile ATLAS 4.0 au o noua potrivire, cu suport si confort sporite datorita introducerii standardului major ECE 22.06. Verificati foarte atent noul tabel de marimi deoarece marimea voastra va fi diferita fata de castile ATLAS din seriile anterioare.

Noua potrivire imbunatateste stabilitatea pozitiei castii, inlaturand orice ridicare sau miscare a castii in timpul mersului.

S-a luat cel mai bine vandut model de casca de protectie pentru motocicleta al brandului Ruroc din generatiile anterioare ATLAS si a fost introdus in colectia ATLAS 4.0, oferind fanilor designul lor minimalist preferat suprapus peste cea mai recenta si cea mai performanta carcasa. Casca full face de motocicleta ATLAS 4.0 Core nu doar ca iti ofera o infatisare de luptator sub acoperire pe sosea, dar se si mandreste cu finisajul negru, mat, clasic, discret care lasa contururile deja emblematice ale castii ATLAS sa vorbeasca de la sine.
Ruroc deja a dus jocul la un alt nivel in industria castilor de motocicleta cu generatiile anterioare, dar acum vorbim despre un cu totul alt nivel cu cele mai sigure, confortabile si silentioase carcase realizate vreodata. ATLAS 4.0 este una dintre primele casti de motocicleta de pe sosele ce detine standardul de siguranta ECE 22.06. Astfel, se transforma intr-una dintre cele mai bune alegeri pentru sporirea protectiei tale, iar odata cu adaugarea noii captuseli cu RHEON™ din zona capului, siguranta este imbunatatita inca si mai mult. Proprietatile de lichid non-Newtonian ofera o disipare a energiei ce este orientata impotriva fortelor de impact si rotationale, tot acest proces fiind realizat de polimerii reactivi.

Confortul a fost un element cheie al procesului de design al castilor ATLAS 4.0 si noile captuseli din zona obrajilor facute la comanda si captusela din zona capului iti ofera una dintre cele mai confortabile experiente de condus din toate seriile ATLAS realizate pana in prezent. Numeroasele straturi de spuma cu densitati multiple si materialul exterior moale ce are proprietati de absorbtie a transpiratiei iti ofera o asezare confortabila si sigura. Noua ATLAS 4.0 Core este cea mai silentioasa casca Core creata vreodata datorita inlaturarii a doua dintre orificiile de ventilare din partea superioara si datorita insertiilor pentru amortizarea sunetului din zona urechilor care pot fi amplasate in casca pentru a reduce si mai mult sunetul din jurul urechilor. Controlul climatic a fost dus la un nivel superiror cu ajutorul celor doua orifciii de ventilare din zona frontala care pot fi ajustate cu un total de 4 pistoane pentru un mai mare control al temperaturii in interiorul castii.

ATLAS 4.0 este cea mai silentioasa casca de motocicleta creata de Ruroc vreodata, dar de ce sa nu imbunatatesti functionalitatea si distractia transformandu-ti casca intr-o casca de motocicleta Bluetooth cu ajutorul sistemului audio compatibil prin Bluetooth Shockwave (acesta se vinde separat)? Sistemul ATLAS Shockwave™ se instaleaza usor si se potriveste perfect in partea din spate a castii tale. Sistemul ATLAS Shockwave™ are un microfon cu 60% mai mic si casti cu un profil scazut care ofera o experienta auditiva ultra calitativa cu un bass puternic ce are capacitatea de a functiona timp de 8 ore cu ajutorul unei baterii reincarcabile USB-C.

Casca ATLAS 4.0 Core poate fi transformata si personalizata cu o gama variata de viziere pentru casti. Ai de ales din 7 viziere colorate pe care le poti achizitiona separat pentru casca ta si sunt usor de schimbat datorita suruburilor laterale care se desfac foarte rapid cu degetul, fara a avea nevoie de unelte aditionale.
Casca are o viziera transparenta pre-instalata pentru a fi utilizata pe sosea si o viziera neagra secundara care se foloseste exclusiv la circuit.
Toate vizierele sunt compatibile cu insertiile Pinlock® care pot fi foarte usor instalate pentru a-ti oferi protectie anti-aburire (se achizitioneaza separat).

 

în stoc
SKU
ATLAS 4.0 CORE
Pret special 2.375,00 RON Pret standard 2.499,00 RON
 

Mai multe informatii
On Sale Nu