MAX -25%

ATLAS 4.0 OUTRUN

Castile ATLAS 4.0 au o noua potrivire, cu suport si confort sporite datorita introducerii standardului major ECE 22.06. Verificati foarte atent noul tabel de marimi deoarece marimea voastra va fi diferita fata de castile ATLAS din seriile anterioare.

Noua potrivire imbunatateste stabilitatea pozitiei castii, inlaturand orice ridicare sau miscare a castii in timpul mersului.

Casca full face de motocicleta ATLAS 4.0 Outrun ofera o extraordinara experienta cu aer retro, o intoarcere in timp. Imagineaza-ti asta, este vara anului ’82, caseta ta Synthwave se afla pe masa, este timpul sa iesi cu motorul la apus. Casca de motocicleta ATLAS 4.0 Outrun prezinta un craniu realizat dintr-o retea de linii multiple inconjurat de o arcada retro cu detalii complexe inspirate din anii ’80 si colorate in nuante neon. Este timpul sa iti duci jocul la nivelul superior alaturi de casca ATLAS 4.0 Outrun, simbol al unei perfecte nostalgii, ce a primit impresionanta certificare de siguranta ECE 22.06. A fost floare la ureche pentru castile ATLAS 4.0 sa primeasca aceasta certificare, toate trecand testul cu un minim de 20%.

Bucura-te de o experienta premium in interiorul castii tale 4.0 Outrun datorita captuselilor din zona obrajilor care sunt facute la comanda si care sunt compuse dintr-un material ce absoarbe transpiratia, continand numeroase straturi din spuma cu densitate multipla care au proprietatea de a se mula inteligent pe forma fetei tale pentru a-ti oferi o asezare confortabila si sigura in acelasi timp. Captuseala din zona capului a fost, de asemenea, imbunatatita prin siguranta si confort aditionale. Este introdus parteneriatul cu RHEON™ care a oferit brandului Ruroc polimeri reactivi pe care acestia i-au atasat interiorului captuselii din zona capului, astfel incat acestia sa fie pozitionati intre captuseala si protectia EPS. Polimerii reactivi au proprietati de fluid non-Newtonian, reducand, astfel, si absorbind, atat fortele de impact rotational, cat si liniar pentru a-i proteja si mai eficient pe riderii nostri iubitori de retro.

Ca sa revigorezi acele melodii preferate ale anilor ’80, iti prezentam o imbunatatire cu 57% a performantei acustice fata de castile anterioare de motocicleta, oferindu-ti optiunea unui condus mai silentios sau a unei claritati sporite a pieselor pe care le indragesti. Acest aspect a fost realizat prin inlaturarea a doua dintre orificiile de ventilare din partea superioara, rezultand o carcasa optimizata, si prin introducerea in zona urechilor a unor insertii ce amortizeaza sunetul si care sunt inserate in captuseala obrajilor pentru a absorbi excesul de sunet din jurul urechilor. Optimizarea carcasei are drept efect o rezistenta scazuta la aer a castii ceea ce permite muschilor gatului sa iti tina mai usor capul ridicat.

ATLAS 4.0 este cea mai silentioasa casca de motocicleta creata de Ruroc vreodata, dar de ce sa nu imbunatatesti functionalitatea si distractia transformandu-ti casca intr-o casca de motocicleta Bluetooth cu ajutorul sistemului audio compatibil prin Bluetooth Shockwave (acesta se vinde separat)? Sistemul ATLAS Shockwave™ se instaleaza usor si se potriveste perfect in partea din spate a castii tale. Sistemul ATLAS Shockwave™ are un microfon cu 60% mai mic si casti cu un profil scazut care ofera o experienta auditiva ultra calitativa cu un bass puternic ce are capacitatea de a functiona timp de 8 ore cu ajutorul unei baterii reincarcabile USB-C.

Casca ATLAS 4.0 Outurn poate fi transformata si personalizata cu o gama variata de viziere pentru casti. Ai de ales din 7 viziere colorate pe care le poti achizitiona separat pentru casca ta si sunt usor de schimbat datorita suruburilor laterale care se desfac foarte rapid cu degetul, fara a avea nevoie de unelte aditionale.
Casca are o viziera transparenta pre-instalata pentru a fi utilizata pe sosea si o viziera neagra secundara care se foloseste exclusiv la circuit.
Toate vizierele sunt compatibile cu insertiile Pinlock® care pot fi foarte usor instalate pentru a-ti oferi protectie anti-aburire (se achizitioneaza separat).

 

în stoc
SKU
ATLAS 4.0 OUTRUN
Pret special 2.025,00 RON Pret standard 2.699,00 RON
 

Mai multe informatii
On Sale Nu