Politica de confidentialitate

Informatiile utilizatorilor site-ului WWW.RUROC.RO sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Pe site-ul WWW.RUROC.RO, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea care il detine nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Utilizatorul recunoaste ca toate datele necesare crearii Contului sunt exacte si de actualitate. Utilizatorii sunt pe deplin responsabili pentru informatiile oferite, iar EXTREME GEAR SRL nu va fi raspunzator pentru utilizarea (inclusiv in documente oficiale, cum ar fi facturile) de informatii incorecte furnizate de catre Utilizatori.

Prevederile Legii 677/2001 îți oferă dreptul de acces sau de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției (sperăm totuși să nu fie cazul). De asemenea, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale și poți solicita ștergerea acestora.
Adresa de email a Utilizatorului va fi utilizata de catre EXTREME GEAR SRL in scopul comunicarii noutatilor legate de Serviciu, orice modificari din cadrul Serviciului sau a T&C, trimiterea facturilor si a oricaror altor informatii solicitate de catre Utilizator.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul WWW.RUROC.RO, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.