Retururi

CONDIȚIILE RENURNĂRII PRODUSELOR EXTREME GEAR:

 • Conform legii persoanele fizice au posibilitatea de a returna produsele comandate online în termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul în care acestea au fost livrate de catre curier. 
 • In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor. Deasemenea pentru orice schimb / retur este nevoie de confirmarea noastra scrisa prin email in prealabil.
 • Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice. In cazul persoanelor juridice se aplica doar procedura de garantie, iar daca este cazul de orice defect ori viciu ascuns, produsul va fi reparat sau inlocuit cu un altul conform in functie de situatie.
 • Pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării produsului comandat;
 • In cazul unei comenzi cu o valoare mai mare de 199 de lei compusa din mai multe produse care beneficiaza de transport gratuit, daca ulterior livrarii produselor, clientul decide a returna produse de anumita valoare, iar valoarea produselor pe care acesta decide se le pastreze ramane sub 199 RON, atunci pe factura de stornare a produselor returnate se va adauga si costul transportului de 30 de lei aferent comenzii finale pastrate cu o valoare mai mica de 199 RON. 
 • Este necesar ca produsele pe care le returnați să fie în aceeași stare în care le-ați primit;
 • Formularul de retur / schimb pentru castile de moto ATLAS este trimis in fiecare colet cu mentiunea clara de a nu desface foliile de pe viziere in cazul in care se doreste schimbul sau returul produsului. In situatii exceptionale si de comun acord cu consumatorul, daca foliile sau una din foliile de pe viziere a fost dezlipita si casca a fost utilizata, putem accepta returul produsului prin perceperea unui cost de 30% din valoarea acestuia, cost care reprezinta diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat. Acest cost va fi retinut din suma de bani care trebuie returnata.
 • Formularul de retur / schimb pentru castile RG1-DX este trimis in fiecare colet cu mentiunea clara de a nu rupe etichetele de pe produse in cazul in care se doreste schimbul sau returul produsului. In cazul in care se ignora aceasta cerinta clara, se va aplica o taxa de diminuare a valorii produsului, intre minim 15% si maxim 70% din contravaloarea produsului, care va fi comunicata dupa primirea returului si analiza produsului. , pentru ca astfel noi nu vom mai putea vinde acel produs de nou, ci ca si un resigilat la un pret mai mic. 
 • Pentru un produs livrat NOU clientului si returnat UTILIZAT de catre client, se va percepe o taxa de minim 50% din contravaloarea de achizitie sau mai mare in functie de gradul de uzura al produsului care va fi constatat exact dupa ce va ajunge la noi inapoi si il vom putea analiza in detaliu. 
 • Nu vom accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice și/sau electrice; 
 • Nu vom accepta produsele care nu sunt insoțite de toate accesoriile.
 • Nu vom accepta produsele returnate care nu sunt însoțite de ambalajul original, precum și de foliile protectoare sau orice alte elemente accesorii acestora precum și de certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor, și toate documentele cu care v-au fost livrate produsele;
 • * Produsele achizitionate in campanii promotionale, cu reducere, pot fi schimbate cu acelasi produs de o alta marime sau cu un alt produs, doar la pretul curent de vanzare din momentul solicitarii schimbului. In cazul in care nu sunteti de acord, vi se va restitui contravaloarea produsului dupa returul acestuia. Preturile, discount-urile pot fi diferite in functie de stocurile disponibile pentru fiecare model si marime in parte.

Costurile privind returnarea produselor comandate vor fi suportate de dumneavoastră;

INSTRUCȚIUNI:

 • Vă rugăm să completați prezentul formular pentru returnarea produselor comercializate de EXTREME GEAR și sa introduceți formularul în coletul pe care urmează să-l returnați;
 • Adresa pentru returnarea produselor este următoarea: Cluj – Napoca,  Str. Campina, Nr.60B, Jud. Cluj, România.
 • Personalul EXTREME GEAR va înregistra solicitarea dumneavoastră și se va ocupa de soluționarea acesteia în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care îndepliniți condițiile de returnare a produselor comandate, contravaloarea achitată vă va fi restituită în termen de maxim 14 zile calendaristice.
 • Pentru GARANTII sau orice alte cereri de retur / schimb, este nevoie sa trimiteti produsele impreuna cu dovada achizitiei lor si anume fie bonul fiscal sau factura aferenta produselor pentru care se solicita remedierea neconformitatilor sau inlocuirea in baza garantiei. Fara documentele justificative achizitiei, aceste cereri nu vor putea fi procesate. Garantia produselor se ofera in baza facturii sau a bonului fiscal.

Va rugam sa impachetati la loc produsul exact cum l-ati primit, impreuna cu toate accesoriile si toate cutiile, puneti casca in cutia neagra, iar apoi cutia alba in cea maro natur in care a venit.

IMPORTANT

FARA TRIMITEREA IN PREALABIL A FORMULARULUI DE RETUR [DREAPTA PAGINII] COMPLETAT, NU VOM PROCESA COLETELE RETURNATE!

Pentru Garantii va rugam deasemenea sa completati formularul si sa trimiteti produsele impreuna cu acesta la adresa specificata. 

 

 • In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.